Suomalaiset laatuovet Ovitehdas Vihannolta

Tutustu valikoimaamme

Rakennatko uutta vai oletko aikeissa vaihtaa ovea? Laadukkaat ovet tunnistat ulkonäön lisäksi käytetyistä materiaaleista sekä hyvästä viimeistelystä.

Valmistamme kaikki ovet Suomessa, Kaarinan Kuusistossa. Valmistamme ovet suomalaisella ammattitaidolla. Ovemme ovat aina puusepän tekemiä, ja ne valmistetaan Sinun toiveidesi mukaan. Tuotannon keskeisenä periaatteena on, että kaikki viimeistely tehdään käsityönä.

Mikäli tyyli, kotimaisuus ja turvallisuus ovat sinulle tärkeitä arvoja, palvelemme mielellämme missä tahansa oviasiassa. Ulko-ovet ja muut ovet löydät verkkosivustoltamme tai paikanpäältä.

Parhaiten voit tutustua tuotantoomme omassa ovinäyttelyssämme Kaarinan Kuusistossa. Näyttelymme ovat avoinna myös iltaisin ja viikonloppuisin erikseen sovittaessa. Myyntinäyttely löytyy myös pääkaupunkiseudulta Helsingin Meilahdesta, osoitteesta Mäntytie 21, 00270 Helsinki. Näyttely on avoinna päivittäin ja sopimuksen mukaan myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Ovet ovivalikoimasta tai mittatilausovi

Laadukkaat ovet ovat tärkeä ja näkyvä osa kotiasi, joten tutustu huolella valikoimaamme ja valitse omasi tai ota yhteyttä niin suunnitellaan sinulle mieluisa ovi.

Ota yhteyttä

Tyylikkäät ulko-ovet kruunaavat kotisi

Ulko-ovet

Lue lisää

Laadukkaat puiset väliovet

Väliovet

Lue lisää

Puiset pariovet autotalliisi

Autotallin pariovet

Lue lisää

Parveke- ja puutarha­ovet

Parveke- ja puutarhaovet

Lue lisää

Teetämme myös talosi erikoisovet

Erikoisovet

Lue lisää

Tutustu asennettuihin oviimme

Kuvagalleria

Lue lisää